Mässprodukter och profilprodukter för företag

Företaget utvecklar, marknadsför och distribuerar dryck med kundanpassad förpackning och etikett. Vi jobbar huvudsakligen mot återförsäljare, som profil- och presentreklambranschen, reklambyråer och butikskedjor. Slutkunderna är företag i alla storlekar, från de minsta till de allra största, som behöver mässprodukter och profilprodukter att marknadsföra sig med.

I huvudsak svenska produkter

Vi är ett stockholmsbaserat företag med säte i Vallentuna, som har cirka tio års erfarenhet i bagaget. Vi tillhör de första i Sverige som började med profilerade drycker, och har i dag upparbetat ett pålitligt nätverk som möjliggör att vi kan lösa de allra flesta behov inom vår nisch.

Det naturliga mineralvattnet tas från en källa i Dalarna där även förädling och produktion sker. Vår läsk och julmust kommer från anrika Mora Bryggeri. Övrig produktion sker inom Europa, vilket innebär att vi undviker långa transporter som skadar miljön. Läs mer om miljöarbetet här.

Service är alltid i fokus

En god service är det främsta. Vi brinner för att lösa problem åt kunderna, vilket innebär att vi värderar en god kommunikation. Hos oss får du ofta svar inom kort, en vana vi har haft sedan företaget startades. Vi brukar säga att vi tycker om att svara på mail – för det gör vi. Kommunikationen med kunderna värderas högt.

Hög kvalitet till ett rimligt pris

Oavsett om du söker profilprodukter som vattenflaska eller andra mässprodukter – hos oss kan du räkna med bra kvalitet. Flera av våra kunder återkommer år efter år för att beställa profilprodukter för företag, och det ser vi som ett kvitto på att vi gör rätt. Det är smart att bli kund på lång sikt, då samma original kan återanvändas år efter år när nya dryckesprodukter ska produceras.

Joakim
VD

08-400 204 80

info@aquavisibility.se.