Vi tar ansvar för miljön - miljövänliga profilerade muggar och flaskor

Var snällare mot miljön med organiska pappersmuggar med tryck och vattenflaska av återanvänd plast. Vi anstränger oss som företag för att minska miljöpåverkan och klimatavtryck. När du handlar av oss bidrar du därmed till en mer hållbar miljö. Nedan kan du läsa mer om vårt miljöarbete.

Pappersmuggar med tryck – utan att bidra till ”slit och släng”-mentalitet

Vi erbjuder biologiskt nedbrytbara pappersmuggar, något som vi är väldigt stolta över. Dessa trycks med ett budskap som kunden själv väljer. Muggarna innehåller inga giftiga kemikalier som kan skada miljön.

PET-flaskorna och burkarna har pant

Alla våra etiketter är försedda med pantsymbol och streckkod. Detta för att flaskan eller burken, efter sin förbrukning, skall kunna pantas och skickas tillbaka till Returpack. Panten är 1 krona (SEK).

Vår sportflaska är tillverkad av återvinningsbar plast

För de kunder som vill ha en sportflaska att fylla på själv, finns vår egna sportflaska aquarefill. Denna produkt får kundens eget tryck. Vi är stolta över att kunna erbjuda en budskapsbärare som inte bara är lokalt producerad i Sverige, utan också ingår i återvinningssystemet. Produkten har dessutom lång livstid då slutanvändaren kan återanvända flaskan många gånger. När detta inte längre är aktuellt kan den slängas i plaståtervinningen och få nytt liv någonstans.

Hållbara transporter

Våra produkter produceras till stor del i Sverige, och i övrigt inom EU. Detta innebär att de slipper långa båt- och flygfrakter från fjärran. Här kan du se alla våra produkter.

Vill du veta mer om hur vi tänker på miljön? Kontakta oss här!